Пълнена свинска плешка
3с.л. мед
1 с.л. горчица
червен пипер
черен пипер
чубрица
босилек
джоджен
мащерка
1 глава лук
1 морков
1 с.л. горчица
червен пипер
черен пипер
чубрица
босилек
джоджен
мащерка
1 глава лук
1 морков
2 червени чушки
1 зелена чушка
3 ск чесън
100 г гъби
2 с.л. зехтин
1 зелена чушка
3 ск чесън
100 г гъби
2 с.л. зехтин
Всички продукти се нарежат на ситно и се
задушат в малко зехтин. Свинската плешка се разрязва и се пълни с
плънката. Пече се покрита с фолио около час и половина и после още 15-20
минути без фолио до получаване на златисто.
Коментари
Публикуване на коментар