За мен
Казвам се Иван Сашов Савов. В биографията ми и в трудовият ми житейски път няма нищо особено. Роден съм през 1987 в Мокреш. Средното си образование завърших в ПГЕ "Христо Ботев" гр.Монтана. След това ТУ-София и курс към Тайландската Кулинарна Академия в Бангкок. Работил съм като готвач в САЩ, Испания, Италия. След това бях Chef de Partie в "L'Horizon"- Джърси, който по някаква случайност влезе в гид "Мишлен"...после работих като готвач в най- големият увеселителен парк в Германия. Последните две години съм главен готвач в ресторант в близост до една от най- посещаваните дестинации в Исландия - водопадът Гълфос. Интересувам се от карвинг декорации, молекулярна кухня и фюжън.
Коментари
Публикуване на коментар